Penta Podcast: „Z profesionálneho hľadiska bol COVID najnáročnejšie, ale zároveň najzaujímavejšie obdobie v mojej kariére“

Sieť nemocníc a polikliník Svet zdravia a ProCare vznikla v roku 2011 akvizíciou prvých desiatich nemocníc v Košickom a Prešovskom kraji. Odvtedy ubehlo už 10 rokov počas ktorých sa podarilo urobiť neuveriteľné množstvo práce s cieľom neustále zlepšovať slovenské zdravotníctvo a posúvať ho vpred.

Ak nepoznáte príbeh siete Svet zdravia a ProCare, nevadí. V najnovšom Penta Podcaste vám ho rozpovie Tomáš Kráľ – komunikačný a marketingový manažér a hovorca, ktorý pre sieť pracuje už osem rokov. Tomáš je komunikátor s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti PR a marketingu a my sme sa s ním rozprávali o jeho práci, o tom, kam sa za posledné roky posunula sieť našich nemocníc a polikliník, ale aj o tom, aké boli jeho začiatky v teréne – v nemocniciach na východe Slovenska.

Nicole Nevolníková a Lenka Vargová sa s Tomášom rozprávali aj o tom, akým náročným obdobím si prešli zdravotníci počas pandémie, prečo bolo pre neho práve covidové obdobie tým najzaujímavejším v jeho kariére či ako naši zdravotníci vnímajú množstvo zaujímavých komunikačných kampaní, ktorých cieľom je nielen edukovať, ale najmä pomáhať.

Vypočuť na Spotify

Vypočuť na Apple Podcast 

Začítajte sa do našich Dobrých správ a zistite, ako zlepšujeme slovenské zdravotníctvo.