Nemocnica Bory oslavuje 1. narodeniny!

Po štyri a pol roku výstavby sa na konci marca minulého roka otvorila nová nemocnica na Slovensku. Vďaka nej sa zvýšila dostupnosť akútnej a intervenčnej zdravotnej starostlivosti v špecializáciách, ktoré dlhodobo vykazujú dlhé čakacie lehoty.

Nový formát lekárne - Super Dr. Max

Zlepšovanie a rozširovanie dostupnosti lekárenskej starostlivosti patrí medzi dlhodobé ciele Dr. Max. Pre pacientov a zákazníkov otvorili najväčšiu a najmodernejšiu lekáreň v celej sieti, ktorá je jedinečná nielen inovatívnymi technológiami a službami, ale aj neštandardne veľkou rozlohou. Ide o koncept, ktorý je prvý svojho druhu na Slovensku. Veľkoformátová lekáreň Super Dr. Max sa nachádza v bratislavskom Avion Shopping Parku a prináša široké portfólio produktov pre celú rodinu.

O výstavbu novej nemocnice v Spišskej Novej Vsi súťažia štyri stavebné firmy

Nemocnica Penta Hospitals Spišská Nová Ves minulý týždeň pristúpila k oficiálnemu otváraniu ponúk na výstavbu nového nemocničného pavilónu a rekonštrukcie existujúceho monobloku z Plánu obnovy a odolnosti SR. V rámci verejného obstarávania nemocnica nakoniec obdržala štyri záväzné ponuky, ktoré teraz vyhodnocuje poverená odborná komisia.

Nové moderné učebne na strednej zdravotníckej škole

Stredná zdravotnícka škola – Egészségügyi Középiskola v Dunajskej Strede oficiálne predstavila dve nové zmodernizované odborné učebne. Pripravujú sa v nich žiaci v prvom a v druhom ročníku v rámci predmetu ošetrovateľské techniky na neskoršiu odbornú prax v nemocnici. Nové učebne pomohla technologicky zmodernizovať sieť našich nemocníc Penta Hospitals s jej produktovými partnermi. Ich vybavenie tak dnes dosahuje úroveň najmodernejších nemocníc na Slovensku.

Nemocnica Bory otvára dialyzačné pracovisko

Pacienti s ochorením obličiek môžu dostávať dialyzačnú liečbu na novootvorenom modernom pracovisku v Nemocnici Bory.

V Európe prevádzkujeme 33 nemocníc a 32 polikliník
Do zdravotníctva sme investovali viac ako 500 000 000 EUR
V zdravotníctve zamestnávame viac ako 11 000 ľudí

Vízia zdravotníctva

Našim dlhodobým cieľom je prinášať kvalitné, dostupné a efektívne zdravotníctvo. Za 15 rokov pôsobenia v zdravotníctve, sme sa stali lídrom v inováciách, modernizácii a skvalitňovaní zdravotnej starostlivosti.

Vďaka miliónovým investíciám do zlepšovania zdravotníctva sa nám darí stavať nové nemocnice, rekonštruovať a modernizovať naše zdravotnícke zariadenia, skvalitňovať dostupnosť a efektívnosť liečby, prinášať inovácie, ktoré zachraňujú životy, či skracovať čakacie lehoty.

Zistiť viac

Penta v zdravotníctve

Do zdravotníctva sme vstúpili v roku 2002 s jasnou víziou a cieľom zvyšovať kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti a služieb. Pre naplnenie našej dlhodobej stratégie boli potrebné rozsiahle investície, ktoré nám pomohli pri oddlžovaní regionálnych nemocníc, ktoré sme často prebrali v katastrofálnom stave, rekonštrukciách a pri zefektívňovaní procesov naprieč všetkými našimi zdravotníckymi spoločnosťami.

Zistiť viac

Mýty a fakty o Pente v zdravotníctve

O Pente v zdravotníctve sa často šíria mýty, ktoré nezodpovedajú skutočnosti. 

Tak ako je to naozaj? 

Je poskytovaná zdravotná starostlivosť v našich nemocniciach zadarmo? Je Penta dominantným hráčom v zdravotníctve? Aký má súkromný investor vplyv na kvalitu zdravotníctva? Kam investujeme náš zisk?

Prečítajte si viac v sekcii Mýty a fakty.

Zistiť viac

A to je len zlomok toho, čo všetko robíme pre vaše zdravie

Začítajte sa do dobrých správ zo zdravotníctva a zistite, ako zlepšujeme slovenské zdravotníctvo.